Voya campaign

VOYA E+

Shop VOYA E+

GEEF EEN BOOST AAN JE DAG

Zijn slanke, geïntegreerde accu en kleine maar krachtige naafmotor van 1,7 kg maken de VOYA E+ onze lichtste e-bike ooit. Met zijn intuïtieve, gemakkelijke bediening en drie rij-ondersteuningsstanden is de VOYA E+ een bijzonder gebruiksvriendelijke woon-werkfiets waarmee je vol energie aan je dag kunt beginnen.

EBR

bike exchange

electrck

Voya E+

Ink / Single Speed

Voya E+

Tequila Sunrise / Single Speed

Voya E+

Ink / 10 Speed

Voya E+

Tequila Sunrise / 10 Speed
Voya campaign video
 
Unrivalled tech for an easier ride

ONGEËVENAARDE TECHNOLOGIE VOOR EEN GEMAKKELIJKERE RIT

De krachtige SyncDrive Move achternaafmotor met 25 Nm koppel is ontworpen om stedelijk gebied met gemak aan te kunnen en haalt snelheden tot 25 km/u met minimale inspanning. 3 sensoren herkennen jouw snelheid en trapkracht en zorgen automatisch voor een optimale ondersteuning.

Impressive range and recharge

INDRUKWEKKEND BEREIK EN LAADVERMOGEN

De EnergyPak 250 lithium-ion accu met een 4A-lader garandeert bliksemsnel opladen in 3,4 uur. Bovendien heb je de accu in iets meer dan twee uur al 80% opgeladen. Volledig opgeladen biedt de accu 250 watt per uur en een actieradius tot 72 km. 

Intuitive ride

INTUÏTIEVE RIJERVARING

Met slechts één knop op de bovenbuis kun je gemakkelijk de bediening aan- en uitzetten, de ondersteuningsstand selecteren en de status van de batterij controleren.

Your bike, your way

YOUR BIKE, YOUR WAY

De Voya E+ kan perfect worden afgestemd op jouw rijstijl. Kies tussen een 10-speed of een single-speed met Gates riemaandrijving. Daarnaast hebben we verschillende accessoires om aan jouw woon-werkbehoeften te voldoen. Wat je stijl ook is, wij hebben een set-up die bij jou past.